Societatea a demarat activitatea de productie a tamplariei PVC în iunie 1999, în urma semnării contractului de asistenţă şi reprezentare cu DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES, Firma noastră s-a aflat în plină derulare a afacerii, creându-şi condiţiile necesare unei bune activităti productive, achiziţionand o linie de producţie a tâmplăriei din PVC, marca Elumatec. Toate maşinile şi utilajele cu care a fost dotată unitatea productivă au fost achiziţionate direct de la producător, principalii furnizori fiind societăţile Elumatec Gmbh şi Vifor-Bosch.

Deasemenea, necesarul de materii prime din import a dus la continuarea contractului de asistenta si aprovizionare in nume propriu cu societatea producatoare din Belgia, Europa Trading devenind astfel unul din cei mai importanti parteneri si Deceuninck NV Industries in Romania, precum si initierea unei colaborari cu Thyssen Polymer GmbH (Germania), membra a grupului Deceuninck.

Anul 2009 a adus firmei SC. Europa Trading Impex SRL o afirmare majora pe piata tamplariei din aluminiu , respectiv in confectionarea si montajul peretilor cortina, precum vitrine si luminatoare . Am investit in tehnologie si utilaje de ultima generatie pentru fabricarea produselor din aluminiu, calitatea produselor executate fiind criteriul principal pe care il urmarim.

Pentru tratarea fatadelor pe mai multe etaje sau portiuni de cladire ,oferim solutii de pereti cortina in variantele de : clasic ; semistructural ; structural. Pe langa un aspect ultramodern peretii cortina ofera o izolare termica si fonica ridicata.

Sistemele de profile cu care lucram sunt diverse Schuco ; Reynaers , Cortizo Cifra de afaceri a societăţii noastre a cunoscut o evoluţie ascendentă in anul 2009, in anul 2016 ne-am hotarat de asemenea sa dinamizam activitatea de productie pe care o detinem prin construirea unei retele de dealeri tamplarie Pvc si aluminiu in Belgia si Olanda .

Avem colaboratori in aceste tari si de aceea ne-am innoit linia de productie aluminiu cu 2 utilaje :

-utilaj pentru debitarea profilelor de aluminiu DG104 la 6.0 m cu calculator industrial E580 si accesorii aferente
-CNC echipament de cant pentru profile aluminiu si pvc in valoare
-masina de sertizat EP 124/20 Elumatec
-ferastrau de chertare AKS 134 Elumatec